AI on Us: geniet van de voordelen van Juniper Mist

Ervaar de enige draadloze cloud-native oplossing: Juniper Mist. Profiteer tijdelijk van 90% korting op onze exclusieve bundels. Upgrade naar ultrageavanceerde AI-native-technologie en zeg vaarwel tegen achterhaalde wifi.

 

AI on Us downloaden

Elke verbinding telt met AI-native netwerken

Ontdek wat er gebeurt wanneer u de aandacht verlegt van alleen connectiviteit naar het maken van uitstekende verbindingen met het allereerste AI-native netwerkplatform, speciaal gebouwd om zowel de beheerder als de eindgebruiker de beste experience te bieden.

Nieuw: het AI-native netwerkplatform

Ons AI-native netwerkplatform levert de eerste echte AIOps die ongeëvenaarde garanties bieden in een gemeenschappelijke cloud end-to-end in het hele netwerk. Dit zorgt voor een gestroomlijnd beheer en verbindingen die altijd betrouwbaar, meetbaar en beveiligd zijn. U kunt er ook krachtige en adaptieve netwerkinfrastructuren mee bouwen die zijn geoptimaliseerd voor de connectiviteit, datavolumes en snelheidsvereisten van missiekritieke AI-workloads.

  • Ruim 90% minder tickets voor netwerkproblemen
  • Tot 85% lagere operationele kosten van het netwerk
  • Netwerkproblemen worden bijna 2x zo snel opgelost

 

Platform Diagram Graphic Side
UW BEDRIJF DOEN GROEIEN

Behaal echte resultaten met onze hoogwaardige netwerk- en cybersecurity-oplossingen.

IT-teams

Zet de gebruikerservaring op de eerste plaats.

In het cloudtijdperk kunnen netwerken behoorlijk ingewikkeld zijn. De belangrijkste vereiste voor die netwerken blijft echter eenvoudig: een goede ervaring. Met de op AI gebaseerde inzichten en automatisering van Juniper verbetert u de ervaring van zowel uw IT-mensen als uw eindgebruikers.

IT Networking with streamlined solutions in mind

Ervaar de AI-onderneming in onze live webinars en demo's.

Serviceproviders

Transformeer uw bedrijf met oplossingen voor de cloud, 5G en AI.

Stap over naar de cloud en transformeer uw infrastructuur, operationele activiteiten en services op een innovatieve en geautomatiseerde manier. Bij onze oplossingen staan de gebruikerservaring van u als netwerkoperator en de servicebeleving van uw klanten voorop. Daarmee zorgen we dat uw bedrijf op een flexibele, concurrerende en veilige manier kan werken in een snel veranderende economie.

Service providers, learn how to efficiently connect your users

Verifieer, bewaak en waarborg de servicekwaliteit in het hele WAN, elke dag weer.

Cloudoperators

Lever een uitzonderlijke ervaring voor iedereen en overal.

Stimuleer innovatie terwijl u de prestaties en flexibiliteit levert die uw klanten verwachten. Met onze cloudoplossingen levert u applicaties en services efficiënt, veilig en grootschalig.

Cloud provider solutions in the sky.

Stap over op 400G voor meer efficiëntie zorg dat uw netwerk netwerk veilig, aanpasbaar en kostenefficiënt blijft.


WIJ MAKEN HET WAAR

Tevreden klanten, echte resultaten

Ontdek hoe onze klanten de manier veranderen waarop mensen met elkaar werken, leven en in contact komen.

IN DE SCHIJNWERPERS

30

/30

De beste serviceproviders ter wereld draaien op Juniper

8

/10

Toonaangevende retailers creëren uitmuntende ervaringen met onze producten

20

/20

De beste cloudoperators schalen met onze oplossingen

citizenM Hotels Hero

“We koesteren de Juniper-innovatie en -cultuur. Juniper is onze gewaardeerde partner terwijl citizenM moderne gastvrijheid opnieuw definieert.”

Bojan Pavicic Directeur, Technologie en Digitaal, citizenM
LAATSTE NIEUWS

Juniper in het nieuws

Stacked green circles of various gradient colors.
JUNIPER PERSBERICHT

Juniper onthult allereerste AI-native netwerkplatform voor een uitstekende gebruikersexperience en lagere operationele kosten

Juniper Networks, toonaangevend op het gebied van AI-netwerken die uitzonderlijke prestaties leveren, heeft vandaag het eerste AI-native netwerkplatform geïntroduceerd. Dat maakt gebruik van hun virtuele netwerkassistent genaamd Marvis....

Lees het persbericht
Marvis Minis with a floor plan in the background.
Blog

De optimalisatie van het zelfsturende netwerk gaat door: maak kennis met Marvis Minis

De meeste mensen hebben zich er lang geleden al bij neergelegd dat we wanneer het op netwerken aankomt, net als in het dagelijkse leven, vooral bezig zijn met reageren op gebeurtenissen. Neem de gezondheidszorg als voorbeeld: je wordt ziek, je gaat naar de dokter en je wordt behandeld. Maar als het op netwerken aankomt...

Lees het blog
HPE and Juniper Networks Logos
CNBC

HPE neemt Juniper Networks over voor USD 14 miljard

Hewlett Packard Enterprise heeft bekend gemaakt dat het Juniper Networks, de leverancier van netwerkapparatuur, wil overnemen voor 14 miljard dollar, oftewel 40 dollar per aandeel.

Lees het artikel
Wallstreet Journal
Wall Street Journal

Aandeel van Juniper Networks in de lift na bekendmaking van geplande overname door HPE

Afgelopen dinsdag steeg de waarde van aandelen Juniper Networks (JNPR) tot het hoogste punt in tientallen jaren, nadat in The Wall Street Journal een artikel verscheen over vergevorderde overnamegesprekken met Hewlett Packard Enterprise (HPE), dat het netwerkbedrijf wil overnemen voor zo'n 13 miljard dollar...

Meer informatie
Het laatste nieuws

Ervaar Juniper zelf

AI

AI in actie: live in Londen

Op het Juniper-evenement 'AI in actie: live in Londen' kwamen innovatie en de praktijk samen tijdens onze demonstratie van de totstandkoming van netwerken.

Bekijk de opname

DE BASIS

Wat is een netwerkswitch?

Met een netwerkswitch kunnen twee of meer IT-apparaten met elkaar te communiceren en gebruikmaken van rekenkracht, printers, servers, opslagruimte, internettoegang en andere bronnen binnen een IT-netwerk.

GDPR

Blijf op de hoogte

Beschik over de kennis waarmee uw bedrijf een voorsprong krijgt. Update uw voorkeuren om de nieuwste inzichten van Juniper te ontvangen over onderwerpen die u interesseren.

The Feed
The Feed

Hier vindt u alles over netwerken

The Feed verzamelt de beste informatie en nieuwsitems op het gebied van netwerken. Hier vindt u een beknopt overzicht van alle hot topics en coole tools. Inspirerend en informatief voor iedereen, van de directeur tot de netwerkengineer.

Gartner Magic Quadrant for Indoor Location Services, Tim Zimmerman, Annette Zimmermann, 21 februari 2023.

Gartner Magic Quadrant for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure, door Mike Toussaint, Christian Canales, Tim Zimmerman, 21 december 2022.

Gartner ondersteunt geen leveranciers, producten of diensten in haar onderzoekspublicaties, en adviseert gebruikers dan ook niet om alleen die leveranciers te kiezen met de beste beoordelingen of andere vermeldingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bevatten de opvattingen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle uitdrukkelijke en impliciete garanties af met betrekking tot dit onderzoek, waaronder garanties die betrekking hebben op de verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Gartner® en Magic Quadrant zijn geregistreerde handelsmerken van Gartner, Inc. en/of zijn dochterondernemingen in de VS en internationaal en worden hier met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.